Vaporizatorul / reductorul de presiune

Reprezinta dispozitivul prin care GPL trece din stare lichida in stare gazoasă cu reducerea corespunzatoare de presiune si alimenteaza cu gaz electro-injectoarele.. Caldura luata din sistemul de racire al motorului este necesara pentru transformarea completa.

Vaporizatorul  reprezinta un produs de  ultima generatie cu functii multiple integrate, proiectat in colaborare cu specialisti germani,  testat in climat nordic si integrat in multe instalatii made in Italy.

Intrucat reprezinta una din componentele critice ale instalatiei, a fost proiectat si realizat cu cele mai moderene tehnologii pentru echipamente GPL, fiind un echipament de top dintre cele disponibile pe piata europeana, fiind dotat cu o echipare complexa si integrata, mult superioara produselor similare existente pe piata romaneasca.

Dispune de urmatoarele functii:

  • debit si viteza de comutare foarte mare, unul din cele mai performante din Europa, garantand performanta maxima la consum minim, vezi graficul alaturat privind curbele de putere
  • schimbator de caldura
  • dispozitiv de compensare pentru diferenta de presiune
  • senzori de presiune și temperatură integrati 
  • electrovalva gaz integrata
  • filtru gaz integrat

Datorita functionalitatilor susmentionate are posibilitatea acoperirii unei game largi de putere, echiparea si parametrii acoperind majoritatea masinilor de clasa medie (pana la 160 CP) existand si versiuni destinate puterilor superioare si motoarelor cu 6, 8 cilindri.

De notat ca achizitionand un produs AGC prin AutoEcoGpl, el intra in echiparea standard, avand garantia ca indiferent ca aveti masini de 70 CP, 90 CP, 105, CP, 115 CP, 140 CP, 150 CP, sau 157 CP vaporizatorul va sustine cu success si are rezerva pentru performantele masinii dumneavoastra.

Este unul din produsele de top Auto-Gaz Centrum utilizat de producatori italieni de instalatii GPL si instalat pe masini de diverse puteri ale unor producatori de renume europeni si asiatici.

Calculator de pret

 

Reteaua de distributie