Performanta si economie

Va oferim instalatia secventiala EURO 5 AGC - Zenit performanta, omologata European ECE R67-01, care vă permite sa va pastrati placerea de a conduce la cote maxime, imbunatatind gradul de utilizare a vehiculului, în timp ce folositi un carburant care este atat eficient pentru motor cat si curat pentru mediu.

Unitatea electronica de control GPL lucreaza in tandem cu calculatorul masinii dumneavoastra, eliberand cantitatea de combustibil optima, la momentul potrivit, pentru performante maxime si economii substantiale de combustibil comparativ cu vechile sisteme GPL.

Instalatia GPL secventiala AGC - ZENIT este omologata RAR - OCP si are la baza ultimele tehnologii de proiectare si productie din domeniu:

 • Gama de putere mare - 160 CP standard, daca aveti motoare cu peste 100 CP nu trebuie sa platiti suplimentar pentru versiuni de clasa superioara ale unor echipamente cum ar fi: Vaporizatorul sau ECU
 • Comutator secvential automat de la benzină la gaz; Unitatea de control GPL proceseaza semnalele primite de la calculatorul masinii si controleaza fiecare injector individual similar injectoarelor corespunzatoare pe benzina;
 • Functie de „Putere maxima”: Power-Max pentru asigurarea puterii maxime la regimul de conducere dorit, instalatia este setata astfel incat, la depasirea unui numar de turatii presetat, unitatea de control sa comute automat pe bezina, iar dupa scaderea sub numarul de turatii setat se intoarce in mod automat la alimentarea pe GPL;
 • Trecerea automata de la regimul de pornire pe bezina la cel pe GPL la indeplinirea conditiilor de start;
 • Comutare automata de pe gaz pe benzina daca rezervorul de gaz se goleste;
 • Posibilitate de comutare manuala de la benzina la gaz si inapoi la benzina,
 • Functie de pornire de urgenta directa pe gaz, in cazul ca rezervorul de benzina este gol;
 • Autoreglaj de presiune si temperatura
 • Regim de functionare Nordic, o larga plaja de temperature externe: -30 la 70 grade C
 • Indicator de nivel cu LED-uri pentru rezervorul de GPL;
 • Software de diagnoza si setare, interfata cu calculatorul asigura depanarea eficienta in service cu posibilitatea de update firmware la ultimele versiuni de software. 
 • Posibilitate de calibrare timpi de injectie functie de plaja de turatii,
 • Compensare de presiune - atat pentru temperatura gazului cat si pentru cea a vaporizatorului, asigurand fluxul de putere dorit in regimuri dificile

Indicatorul de combustibil este format din patru martori luminosti de tip LED aflati pe comutatorul de combustibil. Acesta functioneaza automat, apasarea manuala este la latitudinea dumneavoastra.

Regim pe gaz AUTO Regim pe benzina

Cand rezervorul este plin toate cele 4 leduri sunt aprinse. Cand functioneaza regimul automat ele clipesc intermitent.

4/4 3/4 2/4 1/4

Cand nivelul GPL atinge nivelul de rezerva, primul led din stanga jos va clipi intermitent.

Cand rezervorul de combustibil GPL este gol, dispozitivul de comanda electronic comuta automat pe functionarea cu benzina, este recomandabila umplerea rezervorului GPL.

 

Functiile susmentionate se intalnesc pe instalatiile GPL de clasa superioara, prin AutoEcoGPL ele sunt oferite standard, depasind cu mult dotarile instalatiilor similare de pe piata romaneasca si incadrandu-se in aceeasi gama de pret.

Instalatia oferita de AutoEcoGPL se poate amortiza in 10-12000 de KM, intre 6 luni si an de zile functie de numarul de kilometri parcursi. Vezi simulatorul de calcul de pe prima pagina.

Instalatiile pe alt tip de combustibil decat benzina si GPL sunt de doua ori mai scumpe, amortizandu-se dupa minim 100000 Km, unele dupa 150000Km, nemailuand in discutie reviiziile mai scumpe.

Calculator de pret

 

Reteaua de distributie