Despre noi

Autogaz Centrum este leader in productia de instalatii GPL in Polonia, certificat ISO 9001, este partener, furnizor de instalatii si componente GPL pentru nume mari de producatori GPL din Germania si Italia de peste 15 de ani. 

Instalatia AGC - ZENIT are in componenta echipamente performante, probate in timp, de la parteneri cu renume: Tomasetto, Autronic, Valtek, OMB, Rail, EMER, Faro, Stako, etc.

Autogaz Centrum dispune de un centru puternic de proiectare si productie, care dezvolta permanent produse noi si performante, mai jos evolutia dezvoltarii de unitati electronice de comanda - calculatorul de bord GPL.

Avand in prezent un parteneriat extins cu producatorul de renume Autronic Italia, exporta in peste 30 de tari; acum si in Romania prin www.AutoEcoGPL.ro, importator si distribuitor.

Grupul Autronic Italia si Auto-Gaz Centrum Polonia dispune de acoperire Europeana cu peste 1000 de dealeri – ateliere de montaj, revizii si reparatii.

 

DISTRIBUTIE MONDIALA

Zenit Pro a primit medalia pentru cea mai performanta unitate electronica de comanda din Polonia, la INPRO 2012 - cel mai mare eveniment de profil GPL din Europa, in curand si in Romania.

 

 

 

 

In teste, prevazut la desfacere pentru 2013,

Zenit Pro Diesel

 

Parteneri

 

Calculator de pret

 

Reteaua de distributie